Livescore fotboll & Liveresultat för alla fotbollsligor

Hos oss kan du äntligen följa din favoritsport live och få sportuppdateringar dagligen. – här finner du liveresultat & livescore för alla fotbollsligor. Nu behöver du inte missa en enda uppdatering igen!

Livescore fotboll

Betting24 är det bästa stället att följa ditt favoritlag på

Följer du också ditt favoritlag varje dag för att inte missa en enda uppdatering? Du är inte ensam! Vi sportälskare lever ofta för vårt lag och ser aldrig till att missa en match. Det finns flera olika sätt att hålla koll på uppdateringarna men vi erbjuder dig det enklaste sättet. Hos oss på Betting24 kan du nämligen följa sporten du föredrar, ditt favoritlag och se om matcherna du valde gjorde din senaste spelkupong till en vinnare. Hos oss hittar du alla aktuella sportuppdatering så att du inte ska missa något.
fotbollsbetting

Så här använder du live-funktionen

För att du ska få en enklare översikt över alla matcher och typ av spel som finns tillgängliga så lanserar vi vår live-funktion. När du befinner dig på hemsidan så kan du själv välja om du vill se livematcher eller matcher som snart ska börja. Du ställer in den här funktionen genom att klicka på Live-knappen som antingen är grön eller grå. När du ställer in den på grön så visar den livematcher och när den är grå så ser du resultat och matcher som snart kommer att spelas.

Du kan också följa betting odds gällande livescore & liveresultat som finns på höger sida. På vänster sida har vi tydligt markerat starttid och aktuell tid för matcher. Om du klickar på livescore visas statistik, H2H och betting odds från pålitliga bettingsidor. Dessutom kan du även se spelplatsen och annan viktig information för svenska bettare.

Live fotboll och mycket mer

För att du aldrig ska missa en fotbollsuppdatering så erbjuder vi på Betting24 liveresultat från inte bara svenska fotbollsligor utan event över hela världen. Du kan följa stora turneringar som Europa League och Champions League, Allsvenskan och många fler. Vi har liveresultat & livescore från de största ligorna och eventen och även från mindre lokala fotbollsturneringar. Hos oss hittar du alltid de senaste resultaten.

Du kan dessutom hitta matcher och livescore från stora internationella event. Oavsett om du längtar till EM, VM, Copa America eller det afrikanska mästerskapet i fotboll så har vi resultaten här. Som vi nämnde tidigare så väljer du själv ifall du vill se resultaten från matcherna eller om du vill följa dem live genom att använda vår live-funktion.

Vi är medvetna om att det finns många andra intressanta sporter utöver fotboll. Därför kan du hitta liveresultat från många olika andra sporter som live tennis, live basket, live handboll, live rugby, live volleyboll och många andra liveresultat & livescore. Det spelar ingen roll om du letar efter liveresultaten i NBA eller franska öppna, vi har vad du letar efter precis här!

100kr
Spela för 100 kr, få 100 kr free bet
R&V +18
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
R&V +18
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
R&V +18
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
R&V +18