Här finner du liveresultat för alla sporter

Hos oss kan du äntligen följa din favoritsport live och få sportuppdateringar dagligen. Det spelar ingen roll om du älskar att följa fotboll, ishockey, tennis, basket, Amerikans fotboll, handboll eller andra grymma sporter – här finner du livescore för alla sporter. Nu behöver du inte missa en enda uppdatering igen! 

Betting24 är det bästa stället att följa ditt favoritlag på

Följer du också ditt favoritlag varje dag för att inte missa en enda uppdatering? Du är inte ensam! Vi sportälskare lever ofta för vårt lag och ser aldrig till att missa en match. Det finns flera olika sätt att hålla koll på uppdateringarna men vi erbjuder dig det enklaste sättet. Hos oss på Betting24 kan du nämligen följa sporten du föredrar, ditt favoritlag och se om matcherna du valde gjorde din senaste spelkupong till en vinnare. Hos oss hittar du alla aktuella sportuppdatering så att du inte ska missa något.

fotbollsbetting

Så här använder du live-funktionen

För att du ska få en enklare översikt över alla matcher och typ av spel som finns tillgängliga så lanserar vi vår live-funktion. När du befinner dig på hemsidan så kan du själv välja om du vill se livematcher eller matcher som snart ska börja. Du ställer in den här funktionen genom att klicka på Live-knappen som antingen är grön eller grå. När du ställer in den på grön så visar den livematcher och när den är grå så ser du resultat och matcher som snart kommer att spelas.

Live fotboll och mycket mer

För att du aldrig ska missa en fotbollsuppdatering så erbjuder vi på Betting24 liveresultat från fotbollsligor och event över hela världen. Du kan följa stora turneringar som Europa League och Champions League, Allsvenskan och många mer. Vi har liveresultat från de största ligorna och eventen och även från mindre lokala fotbollsturneringar. Hos oss hittar du alltid de senaste resultaten.

Du kan dessutom hitta matcher och resultat från stora internationella event. Oavsett om du längtar till EM, VM, Copa America eller det afrikanska mästerskapet i fotboll så har vi resultaten här. Som vi nämnde tidigare så väljer du själv ifall du vill se resultaten från matcherna eller om du vill följa dem live genom att använda vår live-funktion.

Vi är medvetna om att det finns många andra intressanta sporter utöver fotboll. Därför kan du hitta live-resultat från många olika andra sporter som live tennis, live basket, live handboll, live rugby, live volleyboll och många andra live-resultat. Det spelar ingen roll om du letar efter live-resultaten i NBA eller franska öppna, vi har vad du letar efter precis här!