Bet13 gör succé bland svenskar hos SpeedyBet

speedybet

speedybet 1Bet13, en bettingstjänst liknande den populära svenska klassikern Stryktipset från Svenska Spel gör succé bland de svenska spelarna hos SpeedyBet. Konceptet är enkelt. Gissa rätt på resultatet av 13 matcher. Ju fler rätt ju större chans till vinst. Pricka in rätt resultat på alla 13 och chansen är att du belönas rikligt. Är du osäker? Ingen fara, det är bara att helgardera dig!

100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
Betta här R&V +18
  • Supersnabb registrering
  • Stort utbud av odds och live odds
  • Säker betalmetod med Trustly
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
Betta här R&V +18
  • Supersnabb registrering
  • Stort utbud av odds och live odds
  • Säker betalmetod med Trustly
Speedy Bet Recension
R&V +18: Bonus gäller endast för nya kunder | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt

13 rätt hos SpeedyBet

För den som känner till “Stryktipset” är Bet13 från SpeedyBet inga konstigheter. I detta koncept gäller det för spelaren att gissa slutresultatet på 13 olika fotbollsmatcher. Du satsar med det klassiska konceptet 1X2 där 1 = Vinst åt hemmalaget, X = Oavgjort resultat, 2 = Vinst åt bortalaget. Du kan välja att satsa på ett resultat, halvgardera dig eller helgardera dig. 10 eller fler rätta resultat ger vinst! Få in alla 13 rätt och ta hem titeln Bet13 Hero! Och det bästa av allt, en rad med 13 spikar kostar endast 1 krona.

Kom igång och spela på Bet13

Sugen att testa på SpeedyBets egna stryktips? Inga problem, allt du behöver göra för att komma igång och spela ryms i några simpla steg:

  1. Klicka på “Spela”
  2. Ange det belopp du önskar sätta in
  3. Välj insättningsmetod och bekräfta med BankID
  4. Klicka på Bet13 och lägg dina bets

Nu när du är igång och spelar på Bet13 har du möjlighet att kolla in statistiken för varje enskild match innan du väljer vilket lag du ska satsa på. Statistiken visar helt enkelt procentuellt hur många som satsat på varje lag och kan ge dig en fingervisning om du känner dig osäker. Under fliken statistik finner du även mer exakt statistik över lagens tidigare resultat.

Prispotten i Bet13 stiger konstant men om du är den enda som lyckas ta hem 13 rätt så är du garanterad en vinst på 25.000 kronor.

Missa inte din välkomstbonus

Ny hos SpeedyBet? Då ska du inte missa deras unika och generösa välkomsterbjudande. Nya spelare har chans att ta emot ett välkomstpaket packat med en omsättningsfri oddsbonus, en omsättningsfri lottobonus och spel i en bonusrunda med chans att vinna upp till 32.000 kronor.

Om SpeedyBet

SpeedyBet är en bettingsajt som tillsammans med Speedy Casino verkar under svensk spellicens och drivs av spelbolaget Hero Gaming Limited. Denna bettingsida har tydligt profilerat sig som en av de snabbaste på marknaden men även som ett av de mest innovativa. Detta har de bland annat gjort med hjälpfunktioner som Bet13 och SpeedyStart där spelare kan köpa in sig direkt i spännande bonusspel för ökad vinstchans.

Om du väljer att spela hos SpeedyBet har du möjlighet att logga in med BankID, göra en insättning med Trustly eller Swish och komma igång och spela på bara några sekunder. SpeedyBet tillämpar ansvarsfullt spelande vilket innebär att de kontrollerar gentemot avstängningsregistret Spelpaus.se vid varje inloggning, samt tillhandahåller spelgränser för din säkerhet.