Oddsjämförelse – jämför odds och hitta de bästa oddsen 2022

Hos oss på betting24 vill vi göra det enkelt för dig att hitta de absolut bästa oddsen på spelmarknaden. Läs mer i denna guide om hur du går tillväga att hitta de bästa oddsen, hur du gör en oddsjämförelse och hur du hittar nya bettingsidor hos oss.

Betting, odds och liveodds hos Betting24

Att jämföra odds innan man börjar spela kan verka självklart för erfarna spelare, men är man ny inom betting online så kan det vara bra att förstå hur marknaden faktiskt fungerar. Vi finns på plats för att guida dig genom spelbranschen och den här guiden handlar om att jämföra odds. Det är otroligt viktigt att jämföra odds innan du börjar spela och det handlar endast om hur själv kan påverka din utbetalda vinst. Låt oss kolla närmare på hur man jämför odds.

Hitta de bästa oddsen här hos Betting24

När du registrerar dig på bettingsidor så kommer du att märka att de alla erbjuder olika odds. Ditt mål som spelare är att hitta den sida som har de bästa oddsen. Som tur är så slipper du göra jobbet och gå igenom hemsidorna på egen hand, vi har nämligen gjort det åt dig! Teamet bakom Betting24 arbetar dagligen på att ge dig spelguider, recensioner, bra erbjudanden och de bästa oddsen. Vi jämför de bästa svenska bettingsidorna på nätet genom att kolla in deras odds och spelutbud. Vi testar även spelsidorna och skriver recensioner, eller oddsguider som denna. Tack vare vår research kan du hitta de bästa oddsen här hos oss.

100kr
Spela för 100 kr, få 100 kr free bet
Betta här R&V +18
  • upp till 35 olika sporter
  • snabba betalningar
  • prisbelönt säkert bookmaker
100kr
Spela för 100 kr, få 100 kr free bet
Betta här R&V +18
  • upp till 35 olika sporter
  • snabba betalningar
  • prisbelönt säkert bookmaker
Casumo Recension
R&V +18: Åldersgräns 18 år | Insättning och spel på 100 kr. (min. odds 1.6) eller mer inom 60 dagar krävs | Min. insättning 100 kr. | Freebet på 100 kronor | Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningkrav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Klicka för Regler&Villkor | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se

Välj det bästa oddset

Vi tipsar om de bästa bettingsidorna på marknaden och rekommenderar alla nya bettare att gå igenom oddsjämförelsen på vår hemsida. Detta för att du ska kunna välja de rätta och bästa oddsen för alla möjliga sporter.

Det är superenkelt för dig som spelare att hitta de bästa oddsen för ditt favoritlag. Det enda du behöver göra är att kolla in oddsjämförelsen här hos Betting24 och sedan välja det bästa oddsen. Du kan spela på din favorit match och sport på en gång med de absolut bästa oddsen.

Därför ska du alltid jämföra odds, oavsett om du är nöjd med din nuvarande bettingsida

Vi förstår att det är skönt att hålla sig till en och samma hemsida, speciellt om du är nöjd med utbudet som finns och oddsen som erbjuds. Vi vill däremot påpeka att du alltid bör jämföra odds för att inte missa något. Om du inte jämför odds kan du rent ut sagt tacka nej till stora vinster och ‘gratispengar’. Låt oss kolla på några exempel:

Du missar gratispengar

Om du till exempel spelar på en sida som erbjuder dig odds på 2.4 och jämför det spelet med en annan hemsida som erbjuder odds på 2.78. Bara det är en skillnad på 15.85% på ett singelspel. Om du spelar dubblar eller tripplar så blir det ännu mer ‘gratispengar’ som du tackar nej till om du inte skulle jämföra odds.

Du kan inte spela på lokala ligor

Du vill till exempel betta på ditt lokala handbollslag. Bettingsidan du spelar på just nu erbjuder endast några få odds på den matchen. Genom att jämföra med en annan bettingsida så hittar du mycket bättre odds och fler resultat att spela på.

Hitta nya bettingsidor

Att jämföra odds är inte bara positivt för din potentiella vinst och utbetalning, det gynnar dig även på andra sätt. Genom att öppna upp dig för andra bettingsidor och andra odds så kommer du aldrig att missa en bra kampanj eller en ännu bättre bettingsida än den du redan spelar på. Även om du trivs med din bettingsida just nu så kan det finnas en ännu bättre sådan som erbjuder fler marknader och bättre odds.

Erbjuder Betting24 jämförelser av odds från alla operatörer tillgängliga för svenska spelare?

Vi på Betting24 vill endast rekommendera de absolut bästa operatörerna för svenska spelare. Därför kommer du inte att hitta jämförelser av odds från alla bettingsidor hos oss, men du kan vara säker på att hitta jämförelser från de bästa sidorna. Vi vill att alla sidor som vi rekommenderar uppfyller våra strikta krav och därför kan du alltid vara säker på att hitta de bästa oddsen på marknadens bästa och mest säkra sidor hos oss. 

100kr
Spela för 100 kr, få 100 kr free bet
R&V +18
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
R&V +18
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
R&V +18
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
R&V +18