Spela på landslaget hos Zlatans egen bettingsajt

bethard

bethardDet hade spekulerats en aning i huruvida Sveriges favoritspelare Zlatan Ibrahimovic tillslut skulle återvända till landslaget och delta i EM eller ej. För någon vecka sedan fick vi alla svar på tal när Zlatan tillsammans med förbundskaptenen Janne Andersson i en presskonferens tillslut gick ut med nyheten att Zlatan ska vara med och att gammalt groll för längesen är utrett.

Vi kan med säkerhet säga att många svenskar andades ut vid beskedet och precis som vi hoppas att Zlatans comeback ska tillföra EM-truppen det extra självförtroende som kan göra stor skillnad i längden.

100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
Betta här R&V +18
  • Superb kundtjänst
  • Ett brett urval av marknader
  • Många olika betalningsmetoder
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
Betta här R&V +18
  • Superb kundtjänst
  • Ett brett urval av marknader
  • Många olika betalningsmetoder
Bethard Recension
R&V +18: Bonus gäller endast för nya kunder | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt

Bethards fördelaktiga odds för vinst åt Zlatan

Första matchen i kvalet spelar det svenska landslaget mot Georgien och det är föga förvånande att se att Sverige är favorittippade. Något som garanterat vore fallet med eller utan Zlatan. Att landslaget har Zlatan med i EM-truppen kommer dock med säkerhet bidra till att öka chanserna till ett bra resultat i mästerskapet.

Bland de bettingsajter som tillhandahåller möjlighet att beta på matchen mellan Sverige och Georgien finns Bethard. Med 1.25 i odds för vinst åt det svenska landslaget. Oavgjort ger i skrivande stund odds på 6 medan vinst åt Georgien vore en skräll och ligger på 13 i odds.

Många andra intressanta oddsmarknader

Förutom möjligheten att spela resultaten i EM-kvalet tillhandahåller Bethard hundratals andra bettingmöjligheter. Här kan du välja och vraka mellan olika populära fotbollsligor, ishockey, tennis, basket, amerikansk fotboll, Snooker, E-sport och mycket mer. Kolla in utbudet med egna ögon hos Bethard.

Kom igång och spela på Zlatan hos Bethard

Nej, Bethard har tyvärr inte höjt oddsen ytterligare för att boosta Zlatan men om du inte nyttjat de redan fördelaktiga oddsen så är det hög tid att placera dina insatser inför EM-kvalet. Ta chansen att spela på Bethards fördelaktiga odds genom att logga in och göra en första insättning.

Bethard är en bettingsida med svensk licens och BankID-inloggning som gör det fort och enkelt att komma igång genom att:

  1. Klicka på “spela här”
  2. Ange personnummer och klicka på “spela nu”
  3. Bekräfta din inloggning och din identitet med BankID

För att komma igång och spela är det bara att genomföra en snabb insättning och besöka sidan för odds.

Om Bethard och Zlatan

Bethard är en bettingsida och online casino som fått mycket publicitet på senare år. Framför allt har Bethard varit en omtalad bettingsida sedan de offentliggjorde sitt partnerskap med fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic. Zlatan sin gått in som delägare i spelbolaget och även agerar som aktiv ambassadör menar att han tidigare fått erbjudande om att gå in i olika spelbolag. Dock var det först när han fick höra mer om Bethard som han verkligen fattade intresse. Sedan dess har Zlatan varit en vanlig syn för alla spelare som besöker Bethard då och då.