Betinia recension

Betinia är bettingbolaget som snabbt blivit en favorit bland svenska spelare. Sedan Betinia fick sin svenska licens 2022 har antalet spelare ständigt ökat. Ägare är välkända Romix Limited och i den här recensionen tar vi en närmare titt på Betania´s sportsbook. Du får självfallet även information om aktuella marknader och bonusar. Och så granskar vi hur bra oddsen från Sbtech är i jämförelse med konkurrenterna.

Betinia Vår Betyg 90/100
 • Hem till ledande programvaruföretag
 • Livechatt dygnet runt
 • Mobilvänliga
120kr Gratisspel
94 Odds
35 Spelmarknader
Ja Live
betinia bonus side
välkomstbonus
 • Betinia beviljar 120 kr för en så låg insättning som 100 kr, för att se till att den första spelupplevelsen som en spelare har här blir en bra upplevelse.
 • Med tanke på det breda utbudet av olika sporter kan spelarna följa många aktuella och framtida händelser och använda sin sportbonus på ett bra sätt.

Betinia i överblick

Grundad
2020
Logo
Logo
Språk
Svenska
english
german
polish
magyar
show more
Betalningar
Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo
Mer
Tjänster
E-Mail
Chat
FAQ
Mobil
HTML
Min. insättning
100kr

För- och nackdelar med Betinia (våra erfarenheter)

Fördelar

 • Välkomstbonus med schyssta villkor.
 • Odds från leverantören Sbtech och mångsidig sportsbook.
 • Erbjuder en gratis app till alla medlemmar.
 • Logga in med BankID och support 24/7.
 • Snabba betalningar med Swish, Trustly och många andra betalsätt.
Nackdelar

 • E-sport erbjuds ej på Betinia.
 • Saknar möjlighet att använda en betbuilder.
 • Erbjuder live odds med inte live streaming.

120kr Gratisspel Välkomstbonus
90/100 Betyg


Vilka sportmarknader erbjuder Betinia?

Spelare på Betinia har tillgång till ett jämförelsevis brett utbud av oddsmarknader. Du kan välja mellan närmare 60 olika spelmarknader. De populäraste inkluderar ishockey, fotboll, tennis och basket. Och det är självfallet fotboll som är absolut populärast. Föredrar du att spela på den internationella fotbollsmarknader erbjuder Betinia till exempel Champions League, Premier League, Serie A och La Liga.

Fast du kan självfallet även spela på blågul fotboll: Betinia erbjuder bra odds på både Allsvenskan och Superettan.

För de som bettare som föredrar ishockey finns det möjlighet att betta på NHL som räknas som världens främsta ishockeyliga. Men även här erbjuds så klart även svenska alternativ. Betinia ger dig chansen att spela på både SHL och hockeyallsvenskan.

Utöver det finns det även ett varierat utbud av många andra sporter. Listan inkluderar bland annat bordtennis, handboll, volleyboll, cykling och boxning. Under de senaste åren har intresset för padel ökat rekordsnabbt och även den här bettingmarknaden erbjuds på Betinia. En oddsmarknad som spelbolaget däremot saknar är e sport.

Vilken nivå håller då oddsen i jämförelse med andra spelbolag? Det kan konstateras att Betinia erbjuder konkurrenskraftiga odds. Du kan alltid hitta attraktiva odds på de stora evenemangen. Du kan självfallet även välja hur du vill presentera och se oddsen: välj decimalform, fraktionsodds eller amerikanska odds.

Efter att du har valt ditt oddsformat kan du spela på flera olika alternativ. Det mest klassiska är så klart att betta på vinnaren i ett evenemang. Gäller det till exempel fotboll eller ishockey kan du alltid spela på alternativet IX2. Betinia erbjuder även möjlighet till så kallat över/underspel. Du kommer då att spela på om resultatet kommer gå över eller under en viss siffra. Ett annat alternativ är att spela på om båda lagen kommer göra mål. I sådana fall kommer du bara betta på alternativet ja eller nej. Dessutom erbjuder Betinia även satsningsalternativet dubbelchans samt ”pengarna tillbaka vid oavgjort”.

Därmed täcker Betinia de mest klassiska formerna av betting. Något som däremot saknas på sida den är en så kallad betbuilder som ger spelaren möjlighet att sätta samman flera olika odds.


Betinia in Test 90/100
 • Hem till ledande programvaruföretag
 • Livechatt dygnet runt
 • Mobilvänliga
120kr Gratisspel Besök Betinia

Live betting

Förutom att betta före matchstart har du även möjlighet att betta live. På Betinia hittar du alla tillgängliga live spel under funktionen som heter just live betting.

Kan ta del av ett relativt stort utbud av livespel på sidan. När du loggar kan du alltid se live oddsen för aktuella matcher, samt vilka spel som börjar inom kort.

Live odds på Betinia:

 • Fotboll
 • Tennis
 • Basket
 • Bordtennis
 • Volleyboll

Däremot erbjuder Betinia inte funktioner som live streaming.

120kr
Välkomstbonus
Besök Betinia
 • Hem till ledande programvaruföretag
 • Livechatt dygnet runt
 • Mobilvänliga
93.5 Utbetalningskvot
120kr Välkomstbonus
Besök Betinia
 • Hem till ledande programvaruföretag
 • Livechatt dygnet runt
 • Mobilvänliga
Betinia recension

Bonusar

Nya spelare kan aktivera en välkomstbonus. Väljer du sportbonusen kommer du att få 120 kronor i gratisspel. Den lägsta insättningen du kan göra för att ta del av bonusen är 100 kr och bonusen är giltig i 60 dagar. Betinia erbjuder även en casinobonus som ger 100 % upp till 4500 kronor.

Betinia Bonus
 • Betinia beviljar 120 kr för en så låg insättning som 100 kr, för att se till att den första spelupplevelsen som en spelare har här blir en bra upplevelse.
 • Med tanke på det breda utbudet av olika sporter kan spelarna följa många aktuella och framtida händelser och använda sin sportbonus på ett bra sätt.
1 SKAPA ETT KONTO
Att registrera sig hos Betinia är kostnadsfritt och tar mindre än 3 minuter.
2 INSÄTTNING & SPELA
Sätt in minst 100 kr på ditt konto.
3 Bonusvillkor
När du har mött kraven för att kvalificeras för kampanjen kommer du att få ett gratisspel på 120 kr.

Odds

Har då Betinia bra odds? Ja, spelbolaget står sig väl i den tuffa konkurrensen. Sbtech är oddsleverantör på Betinia, vilket betyder att du har tillgång till ett brett urval av marknader med bra odds. Som redan har nämnt så erbjuds både svenska och internationella marknader och jämförelsevis bra odds kan erbjudas på samtliga av dessa.

Det är även Sbtech som står för livet oddsen på Betinia. Precis som alltid lönar det sig att göra en jämförelse mellan olika odds alternativ, innan man väljer att betta. Vår granskning visar att Betania framförallt erbjuder bra odds på de stora ligorna, men det kan även vara värt att kolla oddsen för de lägre divisionerna.


Mobil

Välj att spela på den enhet som passar dig bäst. Betinia är självfallet anpassat för alla mobila enheter. Du kan logga in direkt med ditt BankID och gränssnittet är lika smidigt på Android och Iphone.

Du har dessutom möjlighet att ladda ner en praktisk app. Med den blir det ännu enklare att spela på odds. Du hittar appen direkt via App Store och Google Play. Dessutom så har appen fått ritkigt bra recensioner av spelarna vilket så klart är ett extra plus.

Det är dock inte ett krav att ladda ner appen. Du kan självfallet även spela direkt genom att logga in med ditt BankID i webbläsaren.


Design och spelupplevelse

Betinia har en modern plattform. Sidan är användarvänlig och du kan enkelt navigera mellan olika odds, marknader och spel. Eftersom du kan logga in med ditt BankID går det dessutom väldigt snabbt att komma igång och spela.

Du hittar även viktig information om licenser på hemsidan, i kombination med uppgifter till kundsupport och liknande.

Kort sagt är sidan utformad för att möta kraven hos de svenska spelarna. Det är alltid enkelhet och en spelupplevelse som står i fokus.

120kr
Välkomstbonus
Besök Betinia
 • Hem till ledande programvaruföretag
 • Livechatt dygnet runt
 • Mobilvänliga
93.5 Utbetalningskvot
120kr Välkomstbonus
Besök Betinia
 • Hem till ledande programvaruföretag
 • Livechatt dygnet runt
 • Mobilvänliga
Betinia recension

Licenser

Avgörande för en säker spelupplevelse är att ett spelbolag innehar en licens. Självfallet innehar Betinia en svensk spellicens. Därmed kontrolleras spelbolaget av den svenska spelmyndigheten. Det är din trygghet som svensk spelare för att allt går rätt till. Aktuellt licensnummer för Betinia utfärdat av svenska Spelinspektionen är 22Si1541.

Som ett svensklicensierat spelbolag erbjuder Betinia funktioner så som spelpaus, vilket är en del i arbetet för att erbjuda en ansvarsfull spelmiljö. Du kan även välja att ställa in dina insätttningsgränser samt göra självtester.

Därutöver har spelbolaget en licens utfärdad av MGA (Malta Gaming Authority) som är en väldigt ansedd spelmyndighet.


Funktioner

 • Snabb och enkel inloggning med BankID.
 • Erbjuder ett brett utbud av live odds.
 • Spelare kan använda populära betalmetoder som Swish och Trustly.

Betalmetoder

I vår granskning av Betinia har vi självfallet även inkluderat betalmetoder. Om vi ska fortsätta vår recension med att titta närmare på såväl insättningar som uttag. Observera att du kan behöva betala särskilda avgifter för att använda vissa tjänster, medan andra betalmetoder är helt kostnadsfria.

Insättning

Du kan välja mellan flera olika alternativ när det är dags att göra en insättning. Spelbolaget erbjuder alltid avgiftsfria insättningar. Samtliga insättningar kommer dessutom att göras direkt.

Vill du ha ett riktigt smidigt alternativ kan du välja att göra en insättning med Swish. Ett annat alternativ är att använda sig av Trustly. Om du är ansluten till Zimpler kan du även använda det här betalsättet.

Fast Betinia erbjuder så klart inte bara direkta banköverföringar. Föredrar du att använda ett traditionellt kontokort kan du använda dig av både Visa och MasterCard.

Vidare är det även möjligt att använda e-plånböcker såsom Skrill och Neteller. Ett annat alternativ är att använda sig av till förbetalda kortet paysafecard och dessutom erbjuds även möjlighet att göra insättningar med Payz.

Oavsett vilket alternativ som du använder så är den lägsta insättningsgränsen 100 kronor och den högsta är 100 000 kr.

Uttag

Även uttag kan hanteras enkelt. Föredrar du att göra ett uttag med Swish så är behandlingstiden upp till 72 timmar. Det högsta uttag som du kan begära med det här betalsättet är 50 000 kronor. Du kan även välja att göra uttag med Trustly, och i sådana fall är uttagstiden den samma – men många gånger så erbjuds snabbare uttag än så. Självfallet kan du även använda Zimpler, Visa, MasterCard för dina uttag. Detsamma gäller för Skrill, Neteller och Payz. För att göra ett uttag navigerar du bara till kassan och väljer din önskade uttagsmetod samt anger önskat belopp. Kom ihåg att uppfylla eventuella bonusvillkor innan du gör ett uttag.

Visa Logo
Mastercard Logo
Bank Transfer Logo
Neteller Logo
Paysafecard Logo
Skrill Logo
Trustly Logo

Säkerhet

All information på Betinia skyddas med SSL-kryptering som används för alla plattformar. På så sätt vet du att dina uppgifter alltid hålls säkra. Betinia tillhandahåller även en integritetspolicy som visar hur dina uppgifter används. För att spela måste du självfallet vara minst 18 år gammal och Betinia utför alltid KYC-kontroller vilket betyder att du måste ange ditt mobila BankID innan du kan logga in och spela.

Betinia samarbetar även med stödlinjen. Hit kan spelare som är oroliga för sina spelvanor vända sig för att få rådgivning. Du kan även välja att göra ett självtest på hemsidan.

Eftersom Betinia innehar en svensk spellicens följs alltid gällande svenska lagar. Som spelare i Sverige behöver du dessutom inte betala skatt på dina vinster.


Kundtjänst

Det är enkelt att kontakta kundsupporten på Betinia. Den som har några frågor kan använda sig av en live chatt som håller öppet 24/7. Du kan självfallet även välja att kontakta spelbolaget per mail. Använd dig då av följande e-postadress [email protected]. Du kan självfallet alltid få support på svenska och vår kontakt med kundtjänsten har bara varit positiv.

Information rörande ansvarsfullt spelande, betalningar, tekniska plattformar och kryptering hittas även på hemsidan.


Andra spel

Betinia är en mångsidig spelaktör som även erbjuder ett utbud av casinospel och live casino-spel. Här har vi som sagt fokuserat på deras sportsbook men casinospelaren kan välja mellan ett brett urval av casinospel – från klassiska slots till poker. Faktum är att du kan välja mellan över 3000 spel. Utbudet presenteras av närmare 30 olika spelutvecklare, däribland Evolution Gaming, NetEnt, Yggdrasil, Microgaming, Play´n Go, Pragmatic Play och Quickspin.

Dessutom har casinospelaren som sagt även möjlighet att aktivera en särskild välkomstbonus. Observera dock att endast en bonus får aktiveras per spelare.

Vår samlade bedömning av Betania

Betania har allt som dagens spelare efterfrågar. Du kan logga in direkt med BankID och därefter välja mellan en rad olika spelmarknader. Oddsen levereras av Sbtech och håller en konkurrenskraftig nivå. Om du brukar betta är alltså Betania ett namn som du bör lägga på minnet. Just nu har dessutom spelare chansen att ta del av en välkomstbonus. Aktivera kampanjen och få en extra bra start på ditt spelande. Du kan välja att spela på många olika enheter. För en riktigt snabb och smidig bettingupplevelse kan vi rekommendera att du laddar ner appen. Den finns självfallet tillgänglig för både Android och iPhone. Du kan dessutom använda en rad populära betalningsmetoder – från smidiga Trustly till snabba Swish.

Tre fördelar med Betania

 • Odds från Sbtech.
 • Mångsidig sportsbook.
 • Inloggning med BankID.
120kr Gratisspel Välkomstbonus
90/100 Betyg