Bethard Recension: Upp till 100kr i välkomstbonus

Vårt betyg: 90/100
 • Superb kundtjänst
 • Ett brett urval av marknader
 • Många olika betalningsmetoder

BetHard är en sajt som lanserades 2014 och som skapades av professionella pokerspelare med lång erfarenhet inom spel. De drivs av Bethard Group Limited, ett företag som bildades på Malta och fortfarande har sin bas där. Dock har de sin spellicens utfärdad av Spelinspektionen i Sverige och erbjuder dig därmed en säker betting-upplevelse och skattefria vinster. Med tanke på att det är spelare som skapat sajten så vet de vad som krävs av en bra spelsajt.

BetHard har en väldigt känd frontfigur, som även är delägare i företaget. Det är ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic som promotar sajten. De erbjuder en välkomstbonus till sina nya spelare och de erbjuder även en cash out-funktion som du kan använda ifall du är rädd för att förlora din insats. Om du skulle stöta på problem eller ha frågor när du spelar hos dem så har de en supportavdelning som alltid är tillgänglig, oavsett vilken tid det är på dygnet.

Förordning
Spelmarknader
30+
I spel
Statistisk
Mobilappar
Kundtjänst E-Mail, Live-Chat, Hotline
Odds
93%
Betalningsmetoder
Specifika funktioner från vinsten
100kr
Upp till 100kr i välkomstbonus

För- & nackdelar med att använda BetHard

Det finns många fördelar med att spela på BetHard, bland annat är deras stora utbud av olika betalningsmetoder en klar fördel. Att de har en hjälpsam kundservice som är mycket trevlig, samt alltid tillgänglig, är en annan stor fördel med att spela hos dem. De erbjuder dessutom odds på många marknader och täcker evenemang som andra spelsajter inte gör. Att deras FAQ är lite tunn är en av nackdelarna, samt att de inte erbjuder regelbundna odds-boostar till sina spelare.

 • Många betalningsmetoder tillgängliga
 • Kompetent och trevlig kundtjänst
 • Spel på många marknader
 • Ingen regelbunden oddsboost
 • Tunn FAQ-sektion

Vilka marknader täcker Bethard?

Bethard

Bethard hemsida – betta på ditt favoritlag.

BetHard erbjuder spel från inte mindre än 28 olika marknader. De största marknaderna som du kan spela på är fotboll, tennis och e-sport, men det är långt ifrån allt de erbjuder. Hos dem hittar du även spel på diverse kampsporter, amerikansk fotboll och basket också för att nämna några stycken. Deras utbud av marknader och olika ligor är stort och du kan spela både på live odds och i förtid, det avgör du helt själv.

 • Fotboll
 • Esport
 • Basket
 • MMA

Det är bra att BetHard erbjuder ett så pass brett utbud av olika marknader som de gör, samt stor variation inom vad du kan satsa på. Du kan satsa på 1X2, och du kan även lägga systemspel och spela på live odds. Det finns gott om olika valmöjligheter för dig som väljer att spela på odds hos operatören. Du kan betta på så många fler alternativ än endast vem som vinner den matchen du satsar på.

Vid en första anblick på BetHard hittar du inte mycket information om det finns några begränsningar gällande oddsspel. Men vid kontakt med deras kundtjänst fick vi informationen att de inte själva sätter några begränsningar alls när det kommer till spel på odds hos dem, varken gällande marknader, konto eller evenemang. Dock meddelade de att deras oddsleverantörer kan sätta begränsningar på marknader och evenemang, vilket är någonting som de inte själva kan styra över.

Special bets

När du spelar på en match inom Allsvenskan hos BetHard så finns det många olika speciella bets som du kan lägga. Du kan självklart satsa på vinst, oavgjort eller förlust, men du kan även satsa på så mycket mer. Du kan exempelvis satsa på vilket lag som gör flest mål, samt hur många mål de gör. Andra alternativ som du kan betta på är antal hörnor, vilken halvlek det görs flest mål och en stor mängd andra saker. Är du nybörjare på betting kan du läsa våra bästa tips på livebetting.

Odds

Bethard Odds

Bethard matcha odds inom bland annat allsvenskan

BetHard erbjuder bra odds på sina spel och de ligger ungefär på samma nivå som hos andra bettingsajter. Dock erbjuder de spel på event som andra sajter inte gör, till exempel på matcher inom African Cup of Nations. De erbjuder i vissa spel lite lägre odds än sina konkurrenter, men skillnaderna är långt ifrån stora. De ligger istället stabilt med oddsen inom alla sina tillgängliga matcher vilket även det kan vara positivt för dig som spelare.

För tillfället kan vi inte se att det finns någon oddsboost tillgänglig hos BetHard, dock kan det komma tillfällen då de gör det i framtiden. De erbjuder för tillfället extra bra odds på U21-VM i fotboll ifall det är någonting av intresse för dig. Om de erbjuder oddsrelaterade boostar i framtiden kommer vi att vara de första att berätta det för dig här på Betting24. Det finns också snabba marknader där du kan spela hos dem.

När du väljer bettingsajt är det dock inte enbart oddsen som spelar roll. Visst har BetHard fördelaktiga odds, men de erbjuder även så mycket mer som ger dig en fantastisk betting-upplevelse. Det är en trygg och säker spelsajt som erbjuder spel både på odds och live odds och deras odds är minst lika bra som hos andra bettingsajter. Dessutom erbjuder de spel på en del evenemang som du inte hittar på några andra sajter med betting.

Erbjudanden / bonusar / kampanjer

Bethard Bonusar

100% Bonus Upp Till 100 KR

Då BetHard har en svensk spellicens får de inte erbjuda en massa bonusar till sina spelare, då de regleras hårt av den nya svenska spellagen. Dock har de en välkomstbonus som de erbjuder till sina oddsspelare, som du kan ta del av när du gör din första insättning på deras hemsida. Dock kan de emellanåt erbjuda oddsboost på specifika spel, samt att de har en cash out-funktion som du kan använda ifall du vill plocka ut vinster innan matchen är slut.

 • Välkomstbonus på odds

Välkomstbonusen

BetHards välkomstbonus på sportodds ger dig 100 % i bonus på din första insättning. Som mest kan du få 100 kronor i bonuspengar. Pengarna kan du använda på alla marknader du kan spela på hos dem.

Välkomstbonusens omsättningskrav

Välkomstbonusen kommer så klart med några krav. Du måste för det första sätta in minst 200 kronor för att kunna ta del av bonusen. Sedan måste bonusen omsättas 4 gånger, på odds som ligger på minst 1,8.

Cash Out

Cash Out är en funktion som gör att du kan plocka ut din vinst innan en match är färdigspelad. Om du är osäker på hur matchen kommer att sluta kan du alltså plocka ut din vinst innan matchen är slut. På så sätt kan du undvika att förlora din insats.

BetHard Live / In Play betting

Bethard Live Spill

Bethard spela live!

Det är en trevlig upplevelse att spela på live odds hos BetHard. Sidan där du hittar live spelen är lättöverskådlig och du kan välja vilken sport som ska visas. Du kan även se kommande matcher för dagen så att du enkelt kan planera dina bets. Självklart kan du satsa på flera olika möjligheter även när du spelar på live odds och inte bara vem som kommer att vinna eller förlora. Att spela på live odds har aldrig varit enklare.

När du spelar på live odds hos BetHard kan du även se vissa av evenemangen i live stream. Det är inte alla evenemang som visas live men du kan enkelt få översikt över vilka genom att välja live stream istället för alla matcher i hörnet till höger. På så sätt kan du enkelt se om de matcherna du är intresserad av kan följas via live stream. Det förhöjer spänningskänslan att kunna titta på eventet som du har satsat på.

Mobilsajt

Bethard Mobil

Spela via deras mobilsajt

BetHard vet givetvis vad som är viktigt när det kommer till att locka spelare och erbjuder därför en mycket bra mobilsajt. Du kan spela hos dem via smartphones och surfplattor och spelupplevelsen är minst lika bra som via datorn. Det är lika smidigt att logga in, sköta betalningar och lägga spel när du gör det via mobilen. På så sätt behöver du aldrig missa ett bet även om du inte är hemma, samt att du kan kontrollera dina spel när du vill.

BetHard har ingen app som du kan ladda ned, utan du når istället deras mobila sajt genom att skriva in deras webbadress i webbläsaren på din mobila enhet. Det innebär att du slipper installera någonting som tar plats på din smartphone eller surfplatta. Det är enkelt att surfa in på deras mobila sida, logga in och lägga dina spel. Du kan ta ut pengar och mycket annat även via dina mobila enheter, samt kontakta deras kundservice.

Design

Bethard Design

Betta på premier league

BetHard har en ganska mörk och stilren design. På första sidan i datorversionen möts du av en bild på Zlatan Ibrahimovic samt att du ser vilka olika erbjudanden de har. Under deras namn står deras slogan ”Winners Dare More” och sajten är mestadels svart med gul text. Det är en mycket snygg och välgjord hemsida där du enkelt hittar allting du letar efter. Deras plattform är klar och tydlig i sin design och färgerna är trevliga.

Även när du surfar in på BetHard via en mobil enhet så möts du av Zlatan Ibrahimovic och en sajt med stilren och mörk design. Även i mobilversionen går färgerna i svart och gult. Designen är nästintill snyggare i mobilen än vad den är via datorn, och sajten är lite enklare att överskåda i mobila enheter. Det passar alldeles perfekt i dagsläget då fler och fler väljer att spela via mobilen istället för via datorn.

Även om BetHard har ett mörkt färgschema tycker vi att sajten är inbjudande och välkomnande. Designen är snygg och välgjord och det finns inte en massa onödigt plotter som stör när du surfar på sidan. Det gör att du enkelt kan göra det du kom dit för att göra, spela på odds. Vi tycker inte att någonting behöver ändras när det kommer till deras design, de ger det hårda intrycket som de vill utan att vara alltför tuffa.

Användarvänlighet

Att navigera på BetHards plattform är väldigt enkelt. Du hittar lätt mellan de olika avdelningarna och inom oddsavdelningen kan du enkelt välja mellan marknaderna. Allting är tydligt och lätt att hitta när du spelar hos dem. Du kan enkelt välja mellan olika oddsalternativ och din spelkupong finns väl synlig till höger på hemsidan. Att betta ska inte vara invecklat och det har BetHard tagit fasta på, du går inte vilse bland utbudet på deras sajt.

Det är också enkelt att hitta till deras kundservice och öppettiderna står tydligt angivna. Villkor och annat hittar du också lätt och smidigt. Även om du har bråttom att lägga en insats kommer du hinna när du spelar hos BetHard då deras sajt är så lättnavigerad som den kan bli. Du slipper därmed lägga onödig tid på att leta efter den match du vill spela på. Användarvänligheten hos dem är med andra ord på topp.

VIP program

BetHard erbjuder inget VIP-program till sina spelare, vilket inte är konstigt alls med tanke på att de innehar en svensk spellicens. Den svenska spellicensen tillåter endast en välkomstbonus per spelare, så en bettingsajt kan egentligen inte erbjuda något VIP-program för att hålla sig inom lagen. De erbjuder istället bra odds på ett brett antal marknader och med gott om olika oddsmöjligheter att satsa på. Det är ju faktiskt viktigare än ett lojalitetsprogram tycker vi på Betting24.

Eftersom den svenska spellagen reglerar bonusar hårt så finns det inte många spelsajter som erbjuder en massa bonusar och lojalitetsbelöningar. Istället ligger bettingsajternas fokus på att ge sina spelare den allra bästa spelupplevelsen och det tycker vi att dem lyckas väldigt bra med. De behöver inte locka spelarna med något VIP-program, de har så mycket annat att erbjuda så som flera olika betalningsmetoder, bra kundtjänst och gott om bra odds. Dessutom har de en generös välkomstbonus.

Giltig spellicens

Bethard Lisenser Logos

Spellicenser

Sedan januari 2019 har BetHard en svensk spellicens som är utfärdad av Spelinspektionen. Denna licens ger dem tillåtelse att rikta sig mot svenska spelare och erbjuda sin sajt på svenska språket. Att spela på en bettingsajt som har svensk spellicens innebär en stor trygghet för dig som spelare. Spelinspektionen kontrollerar spelsajterna noga och de har höga krav på de sajter som vill erbjuda spel till svenska spelare. De har därmed blivit godkända och följer Sveriges lagar.

När du spelar på BetHard är dessutom allting du vinner helt skattefritt. Detta då de bettingsidor som har en svensk spellicens redan betalar skatt till svenska staten, så att du som spelare slipper. Den svenska spellicensen garanterar att operatören värnar om sina spelare och erbjuder gott om verktyg för dig att spela ansvarsfullt. De har ett ansvar mot sina spelare helt enkelt tack vare att de har en giltig spellicens som är utfärdad av Spelinspektionen.

Funktioner

 • Live Streaming
 • Betting på evenemang som andra sajter inte erbjuder
 • Cash Out

Betalningsmetoder

Bethard Betalningar

Betalningar som finns att välja hos operatören

Insättningar

På BetHard kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder när du ska göra en insättning på ditt spelkonto. Du kan till exempel använda dig av Swish, en mycket snabb metod. Andra metoder är kortbetalning med VISA eller MasterCard, e-plånboken Skrill, samt det förbetalda kortet PaysafeCard. De erbjuder även insättningar med en metod som heter MuchBetter, samt betalningar med Zimpler och Siru Mobile. Sist men inte minst kan du sköta dina insättningar genom en banköverföring med Trustly.

Oavsett vilken betalningsmetod du använder tillkommer inga avgifter på din insättning, det du sätter in är det du får betta för helt enkelt. Alla insättningar kommer in på ditt spelkonto omedelbart så att du kan börja spela direkt efter att du har slutfört insättningen. Lägsta insättningsbeloppet är tillgängligt via Siru Mobile och är på 35 kronor, alla andra metoder har en lägsta gräns på 100 kronor. Som mest kan du sätta in 1 000 000 kronor och det kan du göra med Trustly.

Uttag

Om du vill göra ett uttag finns det inte lika många metoder tillgängliga, men de som finns är VISA, MasterCard, Trustly, Skrill, MuchBetter och Zimpler. Som minst måste du ta ut 200 kronor och som mest kan du ta ut 500 000 kronor, det med Trustly. Alla uttag sker avgiftsfritt så att du kan få njuta av hela din vinst utan att du behöver betala något alls av den i avgift. Hur snabbt får du dina uttag då?

BetHard är inte en av de sajter som erbjuder blixtsnabba uttag, men om du använder dig av rätt metod kan det ändå gå relativt snabbt. Du behöver verifiera ditt konto för att kunna göra uttag, sedan måste sajten godkänna uttaget. Efter att de har gjort det tar det olika lång tid beroende på vilken betalningsmetod som du har valt att använda dig av. Uttag till VISA och Mastercard brukar vara de metoder som tar längst tid.

Säkerhet

Bethard Sakerhet

Säkerheten hos operatören.

BetHard använder sig av de SSL-krypteringar som krävs och deras svenska spellicens garanterar att sajten är säker att spela på. Den svenska licensen garanterar att sajten förespråkar ett ansvarsfullt spelande och erbjuder dig verktyg så som begränsningar och Spelpaus.  De skyddar dina personuppgifter så att de inte råkar i orätta händer och du kan logga in med BankID vilket är väldigt säkert.

För att en bettingsida ska få och behålla sin svenska spellicens gäller det att de sköter sig och det har BetHard gjort än så länge. De har funnits på marknaden ett tag och vet hur viktig säkerheten är. De erbjuder dig säkra betalningsmetoder så du behöver aldrig oroa dig över att dina betalningsuppgifter ska hamna i felaktiga händer. För att du som spelare ska kunna känna dig trygg kan du också nå deras kundtjänst dygnet runt.

Kundtjänst

Bethard Kundtjanst

Kundtjänsten finns tillgänglig 24/7

Kundtjänsten på BetHard är öppen dygnet runt via en live chatt och du kan även nå dem via mejl. Om du vill ha support på svenska så finns det svensktalande supportmedarbetare på plats mellan 08.00 och 01.00, på nattetid är det engelska som gäller. Genom live chatten får du snabbt hjälp och de anger även ungefär hur lång väntetiden är när du öppnar chatten. Vid mejlkontakt tar det lite längre tid att få svar, men de svarar så snart de kan.

Förutom sin kundtjänst har de också en FAQ-sektion där du kan hitta svar på några frågor. Dock är den inte så utförlig som vi hade hoppats på, men då kundtjänsten alltid finns tillgängliga så gör det inte så mycket. När vi var i kontakt med deras kundtjänst möttes vi av en mycket hjälpsam agent som var både kompetent och trevlig. Vi fick de svaren vi behövde och blev även tillfrågade om de kunde hjälpa oss med någonting annat också.

Övriga tjänster

På BetHard finns det inte enbart sportsbetting tillgängligt, de har också ett fullfjädrat casinoutbud. Där hittar du slots och bordsspel från leverantörer så som NetEnt, NextGen, Quickspin och många fler. De har också ett live casino som bland annat erbjuder spel från Evolution Gaming. Du kan alltså blanda din betting med lite avkopplande casinospel om du känner för det. Det finns till och med slots med stora progressiva jackpottar som du kan prova på om du känner för det.

Vår erfarenhet av operatören

BetHard är en bra operatör som erbjuder betting inom många olika marknader. Du kan bland annat spela på African Cup of Nations, någonting som många andra bettingsajter inte ger dig möjlighet till. De erbjuder spel inom inte mindre än 28 olika marknader och på ett brett urval av evenemang inom de olika sporterna. Deras odds ligger i nivå med många andra spelbolag på nätet och dessutom är sidan snyggt designad och mycket enkel att navigera på.

Deras kundtjänst går att nå dygnet runt, på svenska större delen av dygnet, samt att medhjälparna är mycket trevliga. Du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder och alla insättningar och uttag är kostnadsfria från deras hemsida. De innehar en svensk spellicens vilket innebär stor säkerhet samt skattefria vinster till svenska spelare. Sedan ska vi inte glömma deras generösa välkomstbonus som de erbjuder till alla sina nya spelare, samt deras Cash Out-funktion. Vi rekommenderar BetHard till alla bettare därute.

Vårt betyg: 90/100
 • Superb kundtjänst
 • Ett brett urval av marknader
 • Många olika betalningsmetoder

Speltips och analyser kring Fotboll

  Topp 10 Bettingsidor för Sportsbetting

Bonusnyheter

  Topp 5 Välkomsterbjudande