’Sokratis har berättat Arsenals hemligheter’, varnar Olympiacos stjärna

Sokratis
Sokratis

Sokratis

Den tidigare Arsenal-försvararen har gett sina nya Olympiacos trupppekare framför Europa League-slips mot Artetas sida.
Olympiacos yttern Bruma har avslöjat Sokratis Papastathopoulos har delat sin insiderkunskap om Arsenal inför torsdagens Europa League slips.

Den tidigare Gunners försvarare lämnade Mikel Arteta sida i januari mitt i en brist på möjligheter och undertecknade en två-och ett halvt års affär med Olympiacos.

Sokratis har sedan dess gjort nio framträdanden för de grekiska mästarna och är inställd på att möta sin gamla sida i Europa League denna vecka.
Arsenal kommer att vara ute för hämnd i den sista-16 slips, efter att ha förlorat till Olympiacos i sista 32 scenen förra säsongen på ett bortamål avgörande efter att ha avslutat 2-2 på aggregat.

Men Pedro Martins sida verkar ha ett nytt ess i ärmarna.

”Han har berättat några hemligheter för oss, men jag kommer inte att berätta om någon av dem”, berättade Bruma Goal. ”Det är mellan oss och Sokratis.

”Naturligtvis känner han Arsenals omklädningsrum bättre än någon annan.

”Han är en spelare med stor erfarenhet, han spelar för Milano, Dortmund och Arsenal som alla är fantastiska, fantastiska klubbar.

”Så Sokratis är en mycket bra röst, han har hjälpt mycket i omklädningsrummet och han har hjälpt teamet mycket med sin erfarenhet. Vi är verkligen glada att ha honom här och jag är säker på att han kommer att vara till stor hjälp på torsdag.”