Seville FC
Sevilla FC

Youssef En-Nesyri hävdar Sevilla hade otur efter att de kraschade ut ur Champions League mot Borussia Dortmund på tisdag kväll.
Det var smärtsamt att se Sevilla komma så nära bara för att hamna buga ut ur Champions League, säger En-Nesyri.

Efter ett 3-2 hemmalag mot Bundesliga-sidan i första omgången av 16 oavgjort behövde den spanska toppsidan en bortaseger i omvänd fixtur för att ha en chans att gå vidare till de sista åtta.

Ändå spelade de ut till en 2-2 oavgjort på Signal Iduna Park och slutligen kysste tävlingen adjö efter en 5-4 sammanlagda nederlag.

Två mål från Erling Haaland såg Dortmund hålla en 2-0 ledning i matchen efter 54 minuter. Sevilla drev dock för en sen rally, med En-Nesyri packar en stag.

Den spanska sidan behövde bara ett mål till för att jämna ut slipsen men det fanns ingen tid att göra det.

En-Nesyri reflekterar över sin sidas utgång och säger att det var svårt att ta.

Han sade till klubbens hemsida: ”Vi kom mycket nära att knyta slutspelet. Vi hade ingen tur, vi sänkte vår koncentration på några sekunder och de gjorde det målet.”

”Under andra halvåret gjorde de andra, men jag är mycket nöjd med arbetet och ansträngningen i laget. Du måste stanna på samma linje, möta de närmaste spelen.”

”Jag är mycket glad [med min prestation], även om vi har saknat några minuter. Vi måste gå vidare och leta efter poäng i de närmaste spelen.”

” Vi har visat vad vi har och vad vi har gjort. Vi saknade lite tur för att göra mål, men fotboll är så.”