Redknapp ger Liverpools stjärna för att hjälpa Salah nå ”form av sitt liv”

Mohamed Salah
Mohamed Salah

Mohamed Salah

En blisterstart på säsongen från Mohamed Salah har sett Liverpools man göra åtta mål i lika många matcher i alla tävlingar.
Jamie Redknapp tycker att Virgil van Dijks återkomst har spelat en stor roll bakom Mohamed Salahs fantastiska form.

Ett stag i Liverpools 5-1 seger i Porto i Champions League på tisdag innebar att Salah har gjort minst ett mål i var och en av klubbens sex senaste matcher, vilket förlänger sin säsong med åtta mål.

Egyptens internationella utmärkta strimma har hjälpt Liverpool att ta en tidig ledning i Premier League-tabellen och gå på toppen av grupp B i Champions League.

” Jag har sett mycket Mohamed Salah, jag har sett honom noga, och han spelar lika bra som jag någonsin sett honom”, berättade förre Reds mittfältare Redknapp för Sky Sports.

”Salahs allround spel just nu är fenomenalt. Hans arbetstakt, hans önskan, hans mål, hans assist… jag har inte sett honom i bättre form.

”Han är i form av sitt liv. Han är självsäker, stark, och han har lite mellan tänderna. Han njuter av att få Virgil van Dijk tillbaka och veta att han spelar i ett lag som kan vinna titeln igen. Han är i underbar form och det är en glädje att titta på honom.”

Liverpool kommer att hoppas att Salah stannar högst upp i sitt spel inför söndagens topplista med Manchester City i Premier League.

29-åringen är ligans gemensamma målskytt på fem mål tillsammans med West Ham anfallaren Michael Antonio och Leicester City-stjärnan Jamie Vardy.