Rapport: Real Madrid stjärna inställd för tidig återvändande från skada

Sergio Ramos
Sergio Ramos

Sergio Ramos

Zidane sida kan ställas in för ytterligare en skada boost inför en avgörande körning av fixturer i La Liga och Champions League.
Real Madrid kaptenen Sergio Ramos är enligt uppgift inställd på att återvända till nästa veckas Champions League-match mot Atalanta och kan även innehålla i lördagens La Liga match mot Elche.

34-åringen har inte presenterat sedan en knäskada i Real Madrids spanska Super Cup semifinal förlust till Athletic Club den 14 januari. Han genomgick operation tre veckor senare, vilket klubben beskrev som en framgång.

Enligt Marca, Ramos kunde återgå till handling så tidigt som på lördag. Han hoppas få en bra träningsvecka under bältet och få lite speltid mot Elche för att förbättra sin kondition inför den viktiga Atalanta-matchen.

Menterbacken är förmodligen säker på att han kommer att vara redo att möta den italienska sidan för den andra delen av Real Madrids Champions League sista 16-slips.

Los Blancos vann förstås första etappen i Bergamo 1-0 genom ett 86:e minuters Ferland Mendys mål.

Eden Hazard, Mariano Diaz, och Dani Carvajal är de andra stora namnen som för närvarande åsidosätts genom skada.

Chefen Zinedine Zidane, dock välkomnade Karim Benzema tillbaka förra helgen. Fransmannen markerade sin återkomst med utjämningsmålet i 1-1 derby rita med Atletico Madrid.