Onsdagens överföring rykten — Chelsea syftar till en PSG stjärna

Icardi
Icardi

Mauro Icardi

De senaste överföring rykten från hela fotbollsvärlden, inklusive Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, och mycket mer.

Tottenham nära in på Tolisso

Enligt Gazzetta Dello Sport cirklar Premier League-klubben runt Bayern Münchens mittfältare Corentin Tolisso. I själva verket är Juventus och Inter Milan två andra stora klubbar som vill anställa 27-åringen. Men det verkar som om Tottenham och Bayern är nära nog med affären. Om det finns några klubbar som kan stoppa denna potentiella signering, de är Paris Saint-Germain och Atletico Madrid. Tolissos kontrakt löper ut nästa sommar och kommer att vara tillgängligt för en swap.

Silva får ett erbjudande från en brasiliansk klubb

Enligt Tuttomercatoweb har Fluminense kontaktat Chelsea försvarare, Thiago Silva. Hela idén bakom detta är att underteckna 37-åringen på en fri överföring när hans avtal upphör nästa sommar. Dessutom har Thiago spelat för Fluminense tidigare i sin karriär och tenderar att innehålla för dem igen före pensioneringen.

Arsenal plan för att rycka en Barca stjärna

Gunners siktar stort när de planerar att inleda förhandlingar med Barcelonafontaren Sergi Roberto, per Fichajes. 29-åringen kommer att bli en fri agent i juni 2022, och det finns en stor möjlighet att han kommer att leta efter andra möjligheter utanför Camp Nou. Även om Arsenal måste kämpa mot Manchester City om de vill köpa Roberto från Barca.

Allis framtid tvivlar på Spurs ?

Det har hänt igen, som Dele Alli framtid på Tottenham har återgått till det förflutna, säger The Daily Mail. Den 25-årige har inte inkluderats i Nuno Espirito Santos trupp för rundan 16 EFL Cup möte mot Burnley på onsdag. Dessutom har han inte startat någon av de tre senaste matcherna för klubben i Premier League. Allis kontrakt kommer att sluta 2024, men framtiden ser ganska uppruggad ut för honom just nu.

Chelsea syftar till en PSG stjärna

Enligt Fichajes, Chelsea är intresserade av att underteckna Paris Saint-Germain stjärnan Mauro Icardi. På grund av oregelbundna starter enligt Mauricio Pochettino på Parc des Princes, kommer 28-årige anfallaren välja att flytta bort från klubben snart. Icardis kontrakt löper ut 2024, men Chelsea kommer möjligen att göra ett drag för honom i januari nästa år.