Neymar inte längre intresserad av Barcelona avkastning, föreslår Herrera

Neymar

NeymarDen brasilianska anses vara inställd på att förlänga sin vistelse på Parc des Princes, med rapporter som tyder på att ett officiellt tillkännagivande är nära. Neymar har åtagit sig att Paris Saint-Germain när han känner sig ”viktig och uppskattad” på klubben, säger Ander Herrera.

Neymar, som gick PSG i en rekordbrytande €222 miljoner flytta tillbaka i 2017, hade kopplats till en övergång tillbaka till FC Barcelona under de senaste transferfönster.

29-åringen lämnade till och med in en begäran om överföring i juni 2019, enligt Sky Sports, mitt i växande osäkerhet om hans framtid då.

Men saker och ting har förändrats till det bättre när det gäller Neymar situationen i den franska huvudstaden med spelaren uppfattas vara inställd på att förlänga sin vistelse efter 2022.

”Neymar, för två år sedan, talas det om varje dag att han hade en önskan att återvända till Barca. Men från september-oktober (2019) såg jag en mycket engagerad Neymar”, berättade Herrera El Larguero.

”Jag såg att han hade ’tagit projektets flagga”. Han känner sig viktig, uppskattad. Jag tror att han njuter av varje dag. Det går bra.

Den brasilianska framåt har gjort 13 mål och registrerat fem assist i alla tävlingar för Ligue 1 mästare hittills den här säsongen.

Herrera tillade: ”Neymar är en naturlig ledare. Han tar bollen, kommer för att hämta den, bär laget på ryggen.”