Messi och Ronaldo fortsätter sin Champions League-romantik

Messi and Ronaldo
Messi och Ronaldo

Messi och Ronaldo

Trots sin veteranstatus är vi glada att kunna rapportera att Messi och Ronaldo fortfarande är de två största UEFA Champions League-stjärnorna.
Kanske var du orolig att Messi och Ronaldo skulle gå i pension snart men deras Champions League-vecka säger något annat. På tisdag, den nya PSG stjärnan visade att han är fortfarande mycket villig att fortsätta göra oss njuta av det vackra spelet. Han hade fortfarande inte gjort ett enda mål sedan han anlände till Paris men han reserverade tillfället för en stor motståndare. Dagen kom mot Pep Guardiolas Manchester City och han gjorde inte besviken. Faktum är att hans mål bara officiellt valdes som det bästa av denna veckas aktivitet i turneringen.

Messi har precis börjat sin långa väg som en ny PSG-spelare som vi sannolikt kan förvänta honom att göra många fler mål. Allt klickade framför sin egen publik. Från hans känsla med Neymar till hans kontakt med Kylian Mbappe på planen. Det var en perfekt kväll för ”La Pulga”. Men vi saknade alla de dagar då Ronaldo svarade på ett Messi mål och vice versa. När de båda spelade i La Liga var det normalt att se dem pressa varandra för att bli bättre.

Ronaldo gör poäng under ”Fergie Time”.
Bara en dag efter Messis briljanta prestation hade Cristiano Ronaldo ett pågående uppdrag framför sin Old Trafford publik. Inte ens VIP som Usain Bolt och Sir Alex Ferguson ville missa det här tillfället. Men matchen mot Villarreal gick inte som de planerade. Cristiano blev alltmer frustrerad utan att någonsin ge upp hoppet. Alex Telles volley fyllde Cristiano med den tävlingsanda han alltid visar upp i stunder som den här.

När tiden var inne, var han där för att reagera på den massiva pressen. Målet måste komma under ”Fergie Time” i 95:e minuten. Ronaldos firande var lika flamboyant som de kommer. Det påminde oss om det vinnande straff han gjorde under 2016 Champions League-finalen mot Atletico Madrid. Ännu en perfekt kväll som påminner oss om att två getter är lika närvarande som någonsin. Ingen av dem är redo att hänga upp sina stövlar ännu och vi firar dem för det.