Man Utd kapten uppmanar för enighet inför Tottenham sammandrabbning

Harry Maguire
Harry Maguire

Harry Maguire

The Red Devils hoppas kunna återfå sitt förtroende efter deras 5-0 stryk av Liverpool på söndag.
Manchester United kämpar för att hitta sin form under den aktuella säsongen. En blandning av smala vinster och optimism mot deras nya värvningar höll Red Devils igång ett tag, men allt blev till en mardröm när de mötte de röda på söndagen.

Inför sin sidas nästa Premier League-match mot Tottenham på lördagen avslöjar Harry Maguire att det har varit ”stora diskussioner” i Man Uniteds omklädningsrum sedan nederlaget.

” Det är svårt att gå vidare från men vi måste gå vidare”, berättade Maguire Manutd.com.

” Det har varit en tuff vecka uppenbarligen, du kan inte bara borsta dessa saker åt sidan, särskilt när du förlorar mot dina rivaler. Att förlora på det sätt vi gjorde var en besvikelse.

” Vi har uppenbarligen haft stora diskussioner, vi har analyserat spelet och målen och tittat på hur vi kan göra bättre och förbättra oss.”

Red Devils kommer att möta Spurs utan tjänsten av Paul Pogba, som skickades ut under matchen mot Liverpool.

På frågan hur spelarna handskas med situationen svarade 28-åringen: ”Vi vet som en grupp spelare att vi måste se till att vi är tillsammans och att vi är positiva,

” Det finns massor av spel att spela i Premier League, vi har en stark position i gruppen i Champions League och vi är fortfarande tidiga på säsongen. Och det är en säsong då vi vet att vi fortfarande kan uppnå saker.

” Det är det viktigaste nu, vi måste träffas som en grupp och en klubb. Vi vet att våra fans kommer att vara med oss och komma på lördag på Tottenham, som jag sa, de kommer att vara där i sina siffror och jag är säker på att de sjunger och sjunger och sjunger och är rätt med oss och kommer bakom oss.”