Klopp ger skada uppdatering på Liverpools Guinea stjärna Keita

Naby Keita
Naby Keita

Den guineanska mittfältaren sträcktes iväg i Liverpools fantastiska 5-0 seger i Manchester United efter en robust utmaning från Paul Pogba.
Jurgen Klopp har medgett att Liverpool inte vet hur allvarlig Naby Keitas skada är för en dag eller två.

Guinea International gjorde sitt andra mål i så många matcher för att ge Liverpool en femte minuters ledning under söndagens Premier League sammandrabbning med Manchester United på Old Trafford.

Han hjälpte också Mohamed Salahs första mål i spelet att ge besökarna en 3-0 ledning på 38:e minuten.

Ändå, i vad som förmodligen var en av Keitas bästa föreställningar i en röd tröja, kom till ett olyckligt slut. Pogbas fruktansvärda tackling i andra halvlek lämnade Keita oförmögen att fortsätta. United mittfältare kan ha blivit utvisad med ett rött kort, men det var en liten tröst till Liverpool.

”Med Naby Keita måste vi se hur allvarligt det är”, säger Klopp enligt spegeln.

”Det är väldigt smärtsamt, men vi får se. Vi vet bara i morgon eller i övermorgon. Naby är i ett bra ögonblick. Han är en enastående spelare.”

Att gå med Keita på åskådarplats var James Milner, som drabbades av en muskelskada under första halvåret. Klopp bekräftade i sin konferens efter matchen att 35-åringen hade problem med hamstring.

Liverpools chef är för närvarande utan Harvey Elliott, Thiago Alcantara och Fabinho.