Jesse Lingards första ord efter hans kostsamma misstag mot Young Boys

jesse
jesse

Jesse Lingard

Efter misstaget som kostade Manchester United segern bestämde sig Jesse Lingard för att äntligen öppna upp för klubbens supportrar via Twitter.
Igår kväll var extremt svår att ta för alla Manchester Uniteds supportrar, men speciellt för Jesse Lingard. Tänk dig det här. Du får fira att göra mål tillsammans med din största idol. Allt händer på din barndomsklubb efter en lånspell där du fick återställa dina bästa känslor efter att ha gått igenom en allvarlig personlig fråga. Bara några dagar senare ersätter du din största idol och du flaskar ett resultat i det mest avgörande ögonblicket. Föreställ dig hur du skulle känna om allt som hände dig under en veckas tid.

Jesse Lingard har förstörts av majoriteten av den engelska pressen men han förtjänar det nog inte. Han var inte så bra som folk trodde innan det här hände. Inte heller är han så hemsk som de flesta tror efter detta misstag. Sånt här kan hända de bästa av oss. Oavsett, det kan inte ändra hur hemskt Lingard själv känner och kommer att fortsätta känna under en lång tid. Men ju snabbare han studsar tillbaka från detta nya bakslag, desto snabbare kommer han att vara tillgänglig för att fortsätta hjälpa sina lagkamrater.

Lingard är upprörd över sitt misstag mot Young Boys.

Att döma Lingard genom en enda åtgärd efter säsongen precis börjat kan ses som orättvist för en spelare som nyligen återfått sin kärlek till spelet. På West Ham United erbjöd Jesse verkligen några av de bästa fotbollen vi någonsin sett från honom. Han gav oss också en smak av vad han kan göra kommer från bänken under förra helgens match mot Newcastle United. Scenariot igår kväll var inte perfekt för en spelare med Lingards egenskaper.

Vad som hände är knappast hans fel och ändå kommer fansen fortfarande att steka honom i kommentarerna i någon publikation. Det tog honom ett tag att sätta ihop sina tankar men Lingard öppnade till slut om sitt mörka ögonblick. Detta är vad han skrev på sitt officiella Twitter-konto: ”Igår kväll ont. Varje gång jag drar i skjortan hoppas jag att folk förstår vad det betyder för mig. Jag går alltid ut och vill göra det bästa för klubben, laget och fansen. Jag är upprörd för min del i nederlaget. Misstag händer i fotbollen men vi plockar upp oss och går igen.”