Haaland ett toppmål för Chelsea? Tuschel svarar på överföring samtal

Chelsea

ChelseaEfter att ha haft en stellar uppgång till framträdande, sägs den norska hitman vara föremål för överföringsintresse från många europeiska jättar. Thomas Tuschel har valt att vara blyg om Chelseas överföringsplaner för när transfermarknaden öppnas igen på sommaren.

Chelsea tillbringade betydligt under föregående sommar för att förstärka sin trupp — och de är inte klara än om rykten ska antas.

The Blues är kopplade till undertecknandet av Erling Haaland, som har gjort sig ett namn som en av världens mest produktiva spelare ända sedan han gick med i Borussia Dortmund.

En annan Bundesligastjärna, Dayot Upamecano, förstås också att vara på radarn i London sidan. Upamecano är en av de mest eftertraktade spelarna i Europa som har byggt sitt rykte som en solid och pålitlig försvarare med RB Leipzig.

”Jag kan förstå intresset för frågan och intresset hos varje beundrare och anhängare att prata om dessa ämnen”, sade Tuchel som svar på Haaland och Upamecamo överföra rykten i en presskonferens, via Football London.

”Jag är alltid en beundrare och är intresserad av vad som händer. Men nu är det februari och det är långt kvar att gå.

”När du lär känna mig, du kommer att veta att jag inte kommer att prata om andra spelare som är under kontrakt. Det här är den sortens respekt jag visar. Allt annat kommer att avgöras bakom stängda dörrar. Jag är ledsen.”