Fredagens överföring rykten — Arsenal kortlista 3 Leno ersättare

Bernd Leno
Bernd Leno

Bernd Leno

De senaste överföring rykten från hela fotbollsvärlden, inklusive Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, och mycket mer.

Arsenal kortlista 3 Leno ersättare

Gunners har listat ut tre målvakter som Bernd Leno ögon en utgång i januari transferfönstret.

Leno, som har förlorat sin plats som Arsenals No.1 till Aaron Ramsdale, är missnöjd med sin degraderade status. Därför kunde han försöka avsluta 2022 i stället för att fortsätta som en säkerhetskopia.

Ajax målvakt Andre Onana, Barcelona nr 2 Neto, och Brentford stjärnan David Raya är alla under övervägande. [Daglig post]

Cavani att gå med i Real Madrid?

Florentino Perez har enligt uppgift ögonen på undertecknandet Edinson Cavani från Manchester United.

Medan Real Madrids president väntar på Kylian Mbappe och Erling Haaland nästa sommar, vill han underteckna en annan anfallare på lån när januari transferfönstret öppnas.

Cavani, som kan kämpa för att vinna favör på United efter Cristiano Ronaldos återkomst, är hans mest sannolika alternativ.

Rudiger-Chelsea fortfarande i kontraktssamtal

Phillips stänger in på Leeds kontrakt

Kalvin Phillips agent har meddelat att mittfältaren vill stanna på Leeds United och är nära att underteckna ett nytt kontrakt.

Den 25-årige imponerande föreställningar i Premier League under Marcelo Bielsa har enligt uppgift gjort honom till ett överföringsmål för Manchester United. [John Percy via Telegraph]

Sturridge förenar Perth

Tidigare Liverpool, Chelsea och Manchester City anfallaren Daniel Sturridge har förseglat en fri transfer till A-League sida Perth Glory i Australien.

Anfallaren går på ett ettårigt kontrakt efter en stint på turkiska klubben Trabzonspor.

Kommer Werner att lämna Chelsea?

Timo Werner kommer att överväga sin Blues framtid om han inte kan vinna tjänst enligt Thomas Tuschel den här säsongen.

Av hans sju framträdanden i alla tävlingar har Werner startat tre gånger för Chelsea. Han har inte ens spelat en minut av Champions League-fotboll hittills.

25-åringen har nyligen underblåst tal om en återträff med sin före detta Leipzig-chef Julian Nagelsmann, som nu är ansvarig för Bayern München, genom att byta till Sports360-agenturen — samma som tränaren använder.