FC Barcelona drabbas av en stor skada slag innan inför Bayern

Barcelona Football
Barcelona Football

Barcelona FC

Inför den avgörande matchen mot Bayern München, FC Barcelona bara drabbats av en stor skada slag innan Champions League börjar.
FC Barcelona behövde alla sina spelare inför UEFA Champions League-debuten mot Bayern München. De hade redan några allvarliga problem med utgångar från stjärnor som Leo Messi och Antoine Griezmann. I fronten hade de spelare som Martin Braithwaite eller Luuk De Jong att ersätta dem. Den danska anfallaren gav FC Barcelona ytterligare en anledning att oroa sig för deras prestation i UEFA Champions League. Efter att ha fått en allvarlig knackning på knäet behövde Braithwaite genomgå några medicinska tester.

Inledningsvis bestämde sig läkarna för att ta en mjuk behandling men planen fungerade inte. Ytterligare tester bekräftade att hans femoropatellära skada tvingar läkarna att driva för omedelbar operation. Under de kommande dagarna kommer Braithwaite att gå under kniven och han kommer att hålla sig borta från aktivitet i månader. Alternativen Barcelona försöker hitta gå igenom införandet av Collado till den första truppen. När säsongen började hade den unge ingen plats i truppen men detta öppnar en ny möjlighet för honom.

Ronald Koemans valmöjligheter mot Bayern München.

Med Collado-alternativet fortfarande i gång, FC Barcelona har bara tre spelare på attacken som verkliga alternativ mot Bayern München. Memphis, De Jong, och Demir är de enda tillgängliga spelarna för denna match. Genom sin officiella hemsida, Detta är hur FC Barcelona rapporterade om Martin Braithwaite skada: ”Den första lagspelaren Martin Braithwaite har en femoropatellar skada i vänster knä som inte har svarat på konservativ behandling.

”Den danska anfallaren kommer att opereras under de kommande dagarna. Klubben kommer att publicera en ny skadeuppdatering när processen har ägt rum. Den danska internationella har gjort tre framträdanden i ligan hittills den här säsongen på totalt 226 minuter. På öppningsdagen av säsongen mot Real Sociedad på Camp Nou anfallaren gjorde två gånger och gav en assist för ett annat mål.”