’En av de trevligaste känslor’ — Arteta extatisk efter ’special’ Spurs seger

Mikel Arteta

Genom att utnyttja sin nyfunna vinnande fart fick Gunners derby skryta rättigheter på söndagen.
Arsenal slog Tottenham 3-1 och lämnade Mikel Artena med ”en av de trevligaste känslorna” han har upplevt på Emirates.

Hotande framåt och solid på baksidan, Arsenal var helt enkelt den bättre sidan för de flesta 90 minuterna mot Tottenham.

Gunners tog en fördel med tre mål i första halvlek. De saktade ner lite under den andra perioden, vilket gör att Spurs att dra tillbaka en sent i spelet, men det var en ganska dominerande display totalt från ett lag som verkar ha lagt sina bekymmer väl i det förflutna.

”Det var en av de trevligaste känslor som jag verkligen hade på den här arenan”, berättade Areta vid hans presskonferens efter matchen (via Football London).

” Det var ett stort tillfälle för oss, ett stort spel, att vinna det som vi gjorde och att känna det sambandet. Det gjorde det väldigt speciellt.”

” Tack för att du skapade denna otroliga miljö för laget”, svarade den spanska chefen på frågan om hans meddelande till Arsenal-supportrarna som deltog i matchen.

”Den här vinsten är för dem. Njut av det ikväll.”