Dybala & Morata: Allegro erbjuder skada uppdatering på Juventus duo

Juventus
Juventus

Juventus

Bianconeri attackpartners plockade upp knackar i matchen mot Sampdoria på söndagen, och nu är de redo för en trollformel på åskådarplats.
Paulo Dybala och Alvaro Morata har uteslutits från Juventus Champions League-möte med Chelsea och Serie A utflykt mot Torino, Massimiliano Allegri har bekräftat.

Dybala tvingades lämna planen ungefär tio minuter efter att han öppnade poängen i Juventus 3-2 seger över Sampdoria. Argentinen verkade ha lidit en muskelskada på vänster lår efter att han hade landat besvärligt på sin främre fot.

Morata misslyckades också med att hålla hela matchen som anfallaren, som kände sin hamstring efter att ha tagit ett skott, kom iväg för Moise Kean i de sista tio minuterna.

”Dybala och Morata spelar inte mot Chelsea eller Torino. Det är säkert”, berättade Allegri för Sky Italia efter visselpipan på heltid.

”Vi kan bara hoppas att vi får tillbaka dem efter pausen för internationell plikt. Det här är en del av spelet, vi måste fortsätta.”

På sin presskonferens efter matchen deltog Football Italia, tillade han: ”Vi får se hur man spelar mot Chelsea utan Dybala och Morata.

”Det är ändå inte ett avgörande spel. De viktigaste spelen för kvalifikationen är de mot Zenit.”