AC Milan förlorar vital spelare före Liverpool krock

ibrahimovic
ibrahimovic

ibrahimovic

Inför sin Champions League-öppnare med Liverpool har AC Milan förlorat Zlatan Ibrahimovic på grund av en oläglig skada.
Zlatan Ibrahimovic är inställd på att spela någon roll i AC Milanos Champions League konflikt med Liverpool på onsdag kväll.

Den 39-årige har lidit en Akillesskada och därför kommer att sakna Milanos resa till Anfield. Han återvände bara till handling förra söndagen från skada mot Lazio, scoring i en 2-0 seger.

Ibrahimovics framträdande förra helgen var hans första sedan den 9 maj, när han kom ut i andra halvan av en 3-0 seger över Juventus. Svensken drabbades av ett knäproblem, vilket uteslöt honom för resten av den förra kampanjen.

”Han avslutade Milan-Lazio med seninflammation. Idag försökte han träna men kommer inte att riskeras”, berättade Milanchefen Stefano Pioli för Sky Sport Italia om att förlora Ibrahimovic.

Vem mer saknas för AC Milan?
Tiemoue Bakayoko och Rade Krunic kommer att ansluta sig till Ibrahimovic vid sidan av Milanos uppgörelse med Liverpool. Därför kunde Franck Kessie samarbeta med Sandro Tonali i centrala mittfältet igen.

Med sin främsta anfallare ut, Pioli kan uppmana före detta Arsenal och Chelsea anfallaren Olivier Giroud eller Ante Rebic att leda attacken på onsdag.