BRYTANDE NYHETER: Frankrike-stjärnan skadar sig mot Bulgarien

Karim Benzema
Karim Benzema

Det hände under en vänskapslandskamp mellan Frankrike och Bulgarien, en av Les Bleus bästa spelare drabbades av en allvarlig knäskada.
Fruktansvärda nyheter för Frankrikes landslag då en av deras toppspelare drabbades av en allvarlig skada under en vänskapsmatch mot Bulgarien. Precis när han äntligen återvände till spel efter nästan sex års uppehåll drabbades Karim Benzema av en knäskada som verkar allvarlig. Han fick ett slag under den första halvleken mot Bulgarien som skickade honom till marken med tydliga tecken på smärta.

Trots att han lämnade planen på egen hand fångade kamerorna Benzema när han grät när läkarna tog hand om honom. Detta är fruktansvärda nyheter för en spelare som hela världen förväntade sig skulle leverera under EM. Efter första halvlekens slut talade Didier Deschamps med pressen för att ge en uppdatering om Karim: ”Benzema fick ett stort slag. Vi får inte löpa någon typ av risk med honom. Den medicinska personalen tar fortfarande hand om honom för tillfället.”

Giroud tar Benzemas plats.
I den första halvleken kom Frankrike fram på resultattavlan med ett briljant cykelsparkmål men den största nyheten var Benzemas skada. Vi kommer att vara vaksamma på den medicinska rapporten direkt efter matchen. Mannen som tog Karims plats var Olivier Giroud, som gjorde Frankrikes andra mål i den andra halvleken. Som om det inte vore nog gjorde Giroud sitt andra mål efter en assist från Ben Yedder.

Hela världen blir galen medan man tänker på möjligheten att Karim Benzema missar EM. Om detta händer har Frankrike åtminstone Olivier Giroud som kan ersätta honom. Frankrike besegrade Bulgarien med en sen 3-0-seger. Men vi är alla oroliga för Real Madrid-anfallaren. Förhoppningsvis är hans skada inte så allvarlig och han kan spela i EM.