Spelbolag utan svensk spellicens 2020

spelbolag utan licensI denna artikel vill vi dela med oss om hur du ska tänka när det kommer till att spela på spelbolag utan svensk spellicens. Detta är något som alla spelare i Sverige behöver hålla koll på för att välja ett tryggt spelbolag. 

Den nya svenska spellagen

I början av detta år, den 1:a januari för att vara exakt så skedde en stor förändring i spelvärlden online. Sverige fick en ny spellag och med den en ny licens. Från och med att den trädde i kraft så behövde spelbolag på nätet ansöka om licens och bli godkända av Spelinspektionen innan de kunde fortsätta med sina speltjänster. För spelarna har det också skett en del förändringar och det gäller främst till valet av spelbolag. Svenska licensierade bettingsidor kan erbjuda en säker spelupplevelse medan spelbolag utan svensk licens kan erbjuda en rolig upplevelse med fler kampanjer. Vi ska titta närmare på fördelarna och nackdelarna med spelbolag utan licens.

100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
Betta här R&V +18
  • Erbjuder liveodds
  • Grym app till mobilen
  • Du kan även spela på trav
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
Betta här R&V +18
  • Erbjuder liveodds
  • Grym app till mobilen
  • Du kan även spela på trav
betsafe Recension
R&V +18: Bonus gäller endast för nya kunder | Regler och villkor gäller | Spela ansvarsfullt

Därför bör spelare inte välja ett spelbolag utan svensk spellicens

Vi vill rekommendera spelare att inte välja ett spelbolag utan licens och det finns flera anledningar till detta. Spelbolag med licens måste följa hårda krav från Spelinspektionen när det kommer till säkerhet och ansvarsfullt spelande. Därför kan du alltid känna dig trygg när du vet att bettingsidan du spelar hos har licens. Även om det kan kännas lockande att spela på ett spelbolag utan svensk licens då de erbjuder fler och större kampanjer så måste du komma ihåg att när du vinner stort så kommer du själv behöva betala in vinstskatten hos Skatteverket.

Det är inte olagligt att välja ett spelbolag utan svensk licens men det tillkommer alltid en stor risk

Väljer du att registrera dig hos ett spelbolag utan svensk spellicens så kommer du absolut inte att göra något olagligt. Men det finns risker med det. Det är för det första svårt att veta om spelbolaget faktiskt är pålitligt, eller ens äkta. Det finns alltid en anledning till varför ett spelbolag inte har licens och oavsett om det är på grund av deras eget val eller för att det har blivit nekade licens så är det inte positivt.

risk med spelbolag utan svensk spellicens

Hos Betting24 kommer du alltid finna spelbolag med licens. Vi strävar efter att bara rekommendera säkra, pålitliga och trygga spelbolag och därför publicerar vi endast sidor med licens och alltså inga sidor som erbjuder betting utan svensk licens. Du kommer alltid att finna djupgående tester, recensioner och rekommendationer om bra spelbolag hos oss. Förutom att de ska ha svensk licens ska de även erbjuda professionell kundtjänst och de bästa betalmetoderna för snabba utbetalningar.

Vi skulle aldrig rekommendera en bettingsida som vi själva inte hade velat spela på och därför står vi tryggt bakom alla vår val när det kommer till rekommendationer av bettingsidor. Bland alla våra guider finner du alla spelbolag med svensk spellicens.

Välj alltid ett tryggt spelbolag

Att välja bettingsidor utan svensk licens kan vara en risk och därför vill vi inte rekommendera det. Det är bättre att välja ett av våra rekommenderade svenska licensierade spelbolag som erbjuder skattefria vinster och trygghet. I längden kommer man längre på det och får dessutom sina vinster utbetalda mycket snabbare.