Speltips & Odds Stabæk IF - Odds Ballklubb

Läs våra spelförslag där du kan hitta allt om nyheter samt speltips för Eliteserien matchen mellan Stabæk IF och Odds Ballklubb. Detaljerad analys om lagets och spelarnas trender samt statistisk från våra experter. Vi ger dig de bästa möjliga verktygen för att hjälpa dig hur du ska betta!

EliteserienNadderud Stadion | Bærum
Stabæk IF
F(3 - 1)O(2 - 2)O(0 - 0)V(1 - 3)O(1 - 1)
Odds Ballklubb
V(2 - 1)V(0 - 2)V(3 - 2)F(2 - 0)V(1 - 0)

Prestationer för de senaste 10 matcherna

Stabæk IFOdds Ballklubb
Mål1.41.9
Hörna4.25.1
Fouls9.411.2
Räddningar2.52.4

Denna Eliteserien match går av stapeln den klockan mellan Stabæk IF och Odds Ballklubb kommer streamas live via de flesta spelbolagens hemsidor. Det är svårt att förutse vem som kommer att vinna matchen, men båda lagen är redo att kämpa för en seger, i en garanterat fullsatt Nadderud Stadion i Bærum. Tabellplaceringen visar inte hela historien, men hemmalaget önskar självklart att imponera på hemmaplan. Tidigare möten har bevisat att bägge lagen är taggade att ta hem tre poäng.

De bästa bettingtipsen för denna Eliteserien match

Mål under/över 2.5

över 2.5 mål
Allmänna villkor | +18

3-vägsspel

Odds Ballklubb
2.60
Allmänna villkor | +18

Expert Pick

Båda lagen att göra mål - Ja
1.78
Allmänna villkor | +18

Statistisk och speltips

Stabæk IF38%Odds Ballklubb38%X24%3-vägsspel
1-111%2-18%1-28%Correct Score
  • Mål under/över 1.5över 80%under 20%
  • Mål under/över 2.5över 58%under 42%
  • Mål under/över 3.5över 35%under 65%
  • Båda lagen att göra mål - Ja/NejJa 60%Nej 40%

Pre-match odds för Stabæk IF - Odds Ballklubb

Jämförelse av odds

Stabæk IFOdds BallklubbOavgjort
Sannolikhet38%38%24%
comeon2.852.603.10
888sport2.902.603.10
bet3652.802.503.20
Unibet2.902.603.10
Betsafe2.802.603.15
betsson2.802.603.15

Nuvarande form för Stabæk IF och Odds Ballklubb

Senaste mötet

  • Stabæk IF - Odds Ballklubb2-009/06/2020
  • Stabæk IF - Odds Ballklubb0-027/10/2019
  • Odds Ballklubb - Stabæk IF2-110/07/2019
  • Odds Ballklubb - Stabæk IF1-208/03/2019

Stabæk IF Lagform

  • Den förra Stabæk IF matchen mot FK Haugesund slutade 3 - 1.
  • Förr 6 månader, Stabæk IF vann totalt 4 matcher av 12 matcher förlorade 3 och 5 slutade oavgjort.
  • Kollar vi på de senaste 10 prestationer Stabæk IF vann 4 matcherna, 2 på hemmaplan.

Odds Ballklubb Lagform

  • Den senaste matchen av Odds Ballklubb var mot Rosenborg BK och slutade 2 - 1.
  • De senaste 6 månaderna, spelade Odds Ballklubb totalt 12 matcher, gjorde mål totalt 20 gånger och släppte in totalt 14 mål.
  • I deras sista 10 match hade Odds Ballklubb 7 seger och 13 mål och i genomsnitt 1.3 mål.

Experttips för Stabæk IF - Odds Ballklubb

Efter att ha kollat på tidigare data från tidigare matcher och potentiella laguppställningar, har våra experter har kommit fram till Båda lagen att göra mål - Ja med sannolikhet för 60%. Bästa oddset 1.78 för de resultatet hittar du här betsson.

Bästa speltips: Båda lagen att göra mål - JaBästa Odds: 1.78 Placera betAllmänna villkor | +18