Odds Ballklubb - Rosenborg BK Bettingtips & Odds

Innan du väljer en vinnare i Eliteserien matchen, läs om våra spelförslag och ta del av de bästa oddsen från alla de bästa spelbolagen. Baserad på Odds Ballklubb och Rosenborg BK statistik och nuvarande speltips, ger vi dig våra grymma analyser och förväntningar före matchspel.

EliteserienSkagerak Arena | Skien
Odds Ballklubb
V(0 - 2)V(3 - 2)F(2 - 0)V(1 - 0)V(1 - 2)
Rosenborg BK
V(3 - 0)F(1 - 0)V(2 - 1)O(0 - 0)V(3 - 0)

Prestationer för de senaste 10 matcherna

Odds BallklubbRosenborg BK
Mål1.71.6
Hörna5.45.4
Fouls10.912.6
Räddningar2.22.2

Vad som gör att detta är en nästan omöjlig match att förutse resultatet, är att dessa två lagen har samma placering på Eliteserien tabellen. Matchen som går av stapeln den klockan på Skagerak Arena kommer bestämma vem som lär ta hem segern i slutet matchen. Odds Ballklubb och Rosenborg BK har spelat mot varandra många gånger tidigare så de känner till hur teamet spelar, vilket gör denna match till ett väldigt intressant möte.

Bettingtips för Eliteserien matchen mellan Odds Ballklubb och Rosenborg BK

Mål under/över 2.5

över 2.5 mål
Allmänna villkor | +18

3-vägsspel

Rosenborg BK
2.80
Allmänna villkor | +18

Expert Pick

Rosenborg BK
2.80
Allmänna villkor | +18

Intressant fakta och statistik före match.

Rosenborg BK39%Odds Ballklubb36%X25%3-vägsspel
1-112%1-29%1-09%Correct Score
  • Mål under/över 1.5över 79%under 21%
  • Mål under/över 2.5över 55%under 45%
  • Mål under/över 3.5över 33%under 67%
  • Båda lagen att göra mål - Ja/NejJa 59%Nej 41%

Odds för matchen Odds Ballklubb - Rosenborg BK

Jämförelse av odds

Odds BallklubbOavgjortRosenborg BK
Sannolikhet36%25%39%
comeon2.553.302.80
888sport2.633.352.70
bet3652.503.302.62
Unibet2.633.352.70
Betsafe2.503.352.80
betsson2.503.352.80

Nuvarande form för Odds Ballklubb och Rosenborg BK

Senaste mötet

  • Odds Ballklubb - Rosenborg BK1-117/08/2019
  • Rosenborg BK - Odds Ballklubb1-108/04/2019
  • Rosenborg BK - Odds Ballklubb3-104/11/2018
  • Rosenborg BK - Odds Ballklubb2-230/05/2018

Odds Ballklubb Lagform

  • Den senaste matchen av Odds Ballklubb var mot Mjøndalen IF och slutade 0 - 2.
  • Förr 6 månader, Odds Ballklubb vann totalt 6 matcher av 11 matcher förlorade 4 och 1 slutade oavgjort.
  • I deras sista 10 match hade Odds Ballklubb 6 seger och 18 mål och i genomsnitt 1.8 mål.

Rosenborg BK Lagform

  • Den förra Rosenborg BK matchen mot Viking FK slutade 3 - 0.
  • Förr 6 månader, Rosenborg BK vann totalt 5 matcher av 11 matcher förlorade 3 och 3 slutade oavgjort.
  • I deras sista 10 match hade Rosenborg BK 5 seger och 15 mål och i genomsnitt 1.5 mål.

Odds Ballklubb - Rosenborg BK | Experttips

Eftersom båda lagen har samma placering i Eliteserien tabellen, finns det lite att välja mellan i förhållande till en säker prognos om vad resultatet kan komma att bli. Statistik och expertutlåtanden visar att det är en sannolikhet av 39 % för en Rosenborg BK som är bekräftat av oddsen för 2.80 som du kan få hos comeon.

Bästa speltips: Rosenborg BKBästa Odds: 2.80 Placera betAllmänna villkor | +18