Bet365 ger pengarna tillbaka om fotbollsmatchen slutar 0 – 0

bet365 hemsida

Det har blivit dags att dyka ner i höstens fotbollssäsong och satsa på alla spännande event och matcher över hela världen. För att kunna göra det på bästa sätt har Bet365 valt att ge sina spelare ett riktigt bra erbjudande där du kan få dina pengar tillbaka vid resultatet 0 – 0. Det bästa med det här erbjudandet är att det också finns tillgängligt för nya spelare så har du ännu inte ett konto hos Bet365 så rekommenderar vi att du klickar dig vidare in till deras sida och blir medlem på en gång.   

bet365 0 0

Slutar matchen i 0 – 0 så får du din insats återbetald till ditt spelkonto. Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Regler och villkor

Den här kampanjen gäller alltså för fotbollsmatcher så är du ett riktigt fan av fotboll kommer du verkligen vilja läsa vidare för att se vad detta casino kan erbjuda dig.

100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
Betta här R&V +18
 • Spännande livebetting
 • Erbjuder höga odds
 • Grym välkomstbonus
100kr
100 % bonus upp till 100 SEK
Betta här R&V +18
 • Spännande livebetting
 • Erbjuder höga odds
 • Grym välkomstbonus
Bet365 Recension
R&V +18: Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas.

Du får pengarna tillbaka vid 0 – 0

Det är inte svårt att ta del av detta erbjudande utan allt som krävs är att du skapar ett konto hos Bet365. Så här går det till:

 • Klicka på länken här för att komma igång
 • Klicka på ‘Bli medlem’ för att registrera dig hos Bet365 och fyll i alla dina personliga uppgifter i formuläret
 • Gör en insättning till ditt spelkonto för att kunna börja spela
 • Placera ett spel på en fotbollsmatch innan matchstart på oddsen Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast
 • Slutar matchen i 0 – 0 så får du din insats återbetald till ditt spelkonto

Så här ser reglerna och villkoren ut för detta fotbollserbjudande:

 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder hos Bet365
 • Spelet måste läggas innan matchstart på oddsen Rätt resultat, Halvtid/Fulltid eller Scorecast
 • Vilken fotbollsmatch du vill spela på är helt upp till dig
 • Funktionen Stäng spel gäller inte för erbjudandet. Har spelet stängts till viss del så kommer endast en del av insatsen återbetalas

Så här fungerar erbjudandet

Som vi nämnde tidigare så passar det här erbjudandet alldeles utmärkt för alla fotbollsälskare. Det spelar ingen roll om du är expert på att förutse resultaten eller om du är helt nybörjare på odds, alla har chansen att vinna hos Bet365. Känner du dig osäker på om ditt favoritlag kommer att vinna och tror att matchen kan sluta i oavgjort så behöver du med det här erbjudandet inte vara orolig för att förlora dina pengar. Skulle matchen sluta 0 – 0 och räknas som förlust så får du insatsen tillbaka och kan välja att lägga den på ett annat spel istället.

I praktiken så fungerar erbjudandet så här: Du har öppnat ett konto hos Bet365 och ska spela på din första fotbollsmatch. Du lägger ett spel på matchen Bayer Leverkusen v TSG Hoffenheim där du tror att Bayer Leverkusen ska vinna med 2 – 1. I själva verket så slutar matchen 0 – 0 och ditt spel räknas som förlust. Här betalar Bet365 tillbaka hela din insats och du får pengarna krediterade till kontot och kan placera dem på nästa match istället.

Välkomstbonus att ta del av hos Bet365

Förutom för det tidigare nämnda fotbollsinriktade erbjudandet så välkomnar Bet365 dessutom alla sina nya spelare med ett öppningserbjudande på sport. Nya kunder får nämligen upp till 1000 kr i spelkrediter som de kan använda på oddsen. För att hämta detta erbjudande så behöver du skapa ett konto och sedan göra din första insättning. När insättningen finns på kontot behöver du lägga ett kvalificerande spel med din insättning upp till 1000 kr och vänta på att spelet rättas.

När det sedan har rättats kommer motsvarande summa att finnas i spelkrediter på ditt konto som du sedan kan använda för att lägga ännu fler spel. Insättningen måste ligga på minst 50 kr och spelvalet måste ha odds på minst 1.20 för att gälla. Du kan använda detta erbjudande på vanliga odds och live odds. 

Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Regler och villkor